Η Ομάδα μας - Our Crew

Ίρις Μπαλόγλου

Είναι επαγγελµατίας Executive Coach, Mentor,Supervisor, (ICF)PCC, CMC,(EMCC) EIA Senior Practitioner & Marketing Consultant B.A µε εµπειρία 36 χρόνων σε πολυεθνικές εταιρείες και στον Όµιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Υποστηρίζει οργανισμούς, επιχειρήσεις και άτομα να πετύχουν τους στόχους τους µέσα από µια θετική προσέγγιση, ενισχύοντας τις ηγετικές δεξιότητες, τις ποιότητες και τις αξίες τους.

Συνδυάζει την πολυετή εµπειρία στο Marketing, σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, µε το Coaching, Mentoring,Supervision και Networking στοχεύοντας σε υψηλές αποδόσεις στελεχών και αύξηση παραγωγικότητας εταιριών αλλά και στην απόκτηση διακρίσεων στο επιχειρηµατικό χώρο.

Παράλληλα ασχολείται με το mentoring και το supervision επαγγελματιών coaches να αποκτήσουν διαπίστευση και στη συνέχεια να ανακαλύψουν το δικό τους (niche market),ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους branding και την στρατηγική υλοποίηση της επιχείρησης τους.

Συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ηγεσίας για επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς.

Διοργανώνει σεμινάρια δεξιοτήτων coaching για τους διεθνείς φορείς ICF, EMCC.

Βραβεύτηκε στα HR Awards 2016 με Honorable Distinction για τις υπηρεσίες Coaching & Mentoring για την εταιρία Valsamidis elevators

Βραβεύτηκε στο EMCC Solidarity Coaching Award 2015 για τις pro bono υπηρεσίες coaching σε ΜΚΟ μαζί με άλλους 27 coaches, δράση του EMCC Greece/HCA

Είναι Αντιπρόεδρος του International Coach Federation Greece Charter Chapter και μέλος του European Mentoring Coaching Council.

Εθελοντικά προσφέρει Coaching & Mentoring στην Ανώτατη εκπαίδευση και σε ΜΚΟ της Ελλάδας και του εξωτερικού

Μαγδαλινή

Μούζου

ΨΥΧΟΛΌΓΟΣ & Εγκληματολόγος


Το όνομά μου είναι Μάγδα Μούζου και ασχολούμαι με την ψυχολογία. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και. πάντα πίστευα πως η ψυχολογία είναι τρόπος ζωής και θα ήθελα πάρα πολύ η κάθε μου μέρα να γεμίζει με αυτό που τόσο αγαπώ, βοηθώντας παράλληλα και όλους τους ανθρώπους να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία.


Υπήρξα μέλος και παρείχα στήριξη στον Σύνδεσμο/Οργανισμό "ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ" για κακοποιημένα και άπορα παιδιά, στην Λευκωσία.

Εξειδικευμένη στην Συστημική Ψυχοθεραπεία.


SPECIALIZATION ΙΝ THE EXISTENTIAL SYSTEMIC PSYCHOTHERAPYΚωνσταντία

Πάλλα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο.

Η μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο, καθώς και το ατέρμονο ενδιαφέρον μου για ανάλυση συμπεριφορών σε βάθος με οδήγησαν στο κατώφλι του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, όπου και αποφοίτησα. Το διαρκές πάθος μου για δια βίου μάθηση, χάραξε στο δρόμο της ζωής μου εξίσου, μονοπάτια τα οποία σχεδόν μαγικά με οδήγησαν στην παρακολούθηση δεκάδων σεμιναρίων σε θέματα Κλινικής Ψυχολογίας, Θετικής Ψυχολογίας, Προσωπικής Ανάπτυξης, Αυτοβελτίωσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης κλπ.

Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων για πάνω από 20 χρόνια. Υπήρξα συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια σε δύο μεγάλες εταιρίες εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα, όπου και εργάστηκα πάνω στην διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ενηλίκων, στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Συμβουλευτική.

Είμαι ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης σεμιναρίων για στελέχη επιχειρήσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν μια επιχείρηση και στην εκπαίδευση στελεχών και ιδιωτών.

Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι μπορούσα να συνδυάσω την αγάπη μου για την Κοινωνιολογία και την πρακτική μου εμπειρία των είκοσι και πλέον ετών και να πιστοποιηθώ ως Business & Life Coach.Έτσι λοιπόν, είμαι ήδη πιστοποιημένη Business & Life Coach, μέλος στο ICF GLOBAL και στο ICF GREECE CHARTER CHAPTER, όπου επίσης είμαι υπεύθυνη στην επιτροπή μελών.

Δε γνωρίζω αν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό σε μια πιθανή πολυετή καριέρα σας να διανοηθείτε πως είναι η στροφή της και πως είστε εσείς μέσα σε αυτήν, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως όχι μόνο αξίζει, αλλά αυτή είναι και η ίδια η ζωή. Ανατρεπτική, ριζοσπαστική, γεμάτη ενέργεια, μαγεία, ροή…

Τα «προβλήματα» τα αντιμετωπίζω σαν προκλήσεις που έχουν σίγουρα λύση. Με την κατάλληλη μεθοδολογία Coaching, η οποία έχει μετρήσιμα αποτελέσματα, βάζοντας ένα στόχο, με την ενεργητική ακρόαση, τις ανοικτές ερωτήσεις, την χρήση του σωστού μοντέλου Coaching, ο Coachee (πελάτης) αποκτά όλες εκείνες τις ικανότητες για την επίτευξη του στόχου του.

Πρεσβευτής του «Όταν ένα πρόβλημα – πρόκληση δεν έχει λύση τότε δεν είναι πρόβλημα, αλλά ένα γεγονός που οφείλουμε να αποδεχτούμε», είμαι έτοιμη να δουλέψουμε μαζί σε βάθος, με ουσία και να κατακτήσουμε παρέα τις ποιότητες που οφείλουμε να ζούμε.

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε θέματα Coaching, Εργασιακά, Προσωπικής Ανάπτυξης, Time Management κ.λπ., με πάνω από 2.000 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Από το 1995 μέχρι σήμερα έχω διοργανώσει και διαχειριστεί χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη, προσωπικό επιχειρήσεων, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες. Από το 2010 έχω εκπαιδεύσει με σεμινάρια εκατοντάδες ανθρώπους δίνοντας επιλογές στην σωστή διαχείριση του χρόνου τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων στην εργασία τους.

Επίσης, είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών που λατρεύω, εμπλέκομαι στο χώρο του θεάτρου ενεργά, αγαπώ τη γυμναστική και φυσικά… δε σταματώ ποτέ να ονειρεύομαι!

Βάσος

Κωνσταντίνου

ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ / Hypnosis Healer / Life Coach

Vasos Constantinou is a natural healer, alternative therapist and hypnotherapist


With a single program, Vasos is offering help with emotional and physical pain and transforms their life at the same time.


His signature program, Hypnorelax, helps to open yourself to a higher sense of well-being, and find a greater sense of inner peace