Συνεργάτες

Κωνσταντία Πάλλα

"Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων στην διοργάνωση σεμιναρίων για πάνω από 20 χρόνια. Επίσης είμαι συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια σε δύο μεγάλες εταιρίες εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα, όπου και εργάστηκα πάνω στην διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ενηλίκων, στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Συμβουλευτική.

Έτσι λοιπόν, είμαι ήδη στο τελικό στάδιο της πιστοποίησης, ήδη μέλος στο ICF GLOBAL και στο ICF GREECE CHAPTER, ενώ παράλληλα συνεργάζομαι με ήδη Πιστοποιημένους και Καταξιωμένους Coaches, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους"

Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Κοινωνιολόγος, Associate Certified Coach (ACC – ICF), Business & Life Coach, Trainer & Public Speaker.

Αντιπρόεδρος ICF Πρόεδρος σε αναμονή για το έτος 2019-2020

Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του Coaching, Consulting και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών.

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, με πάνω από 2.500 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ)

Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Ομιλήτρια (σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες) σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, έχοντας βοηθήσει χιλιάδες στελέχη στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωσή τους.

Συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και Πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο σε θέματα Coaching, Soft Skills, Εργασιακά, Stress Management, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Time Management, Συμβουλευτικής, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας.

Παρέχει υπηρεσίες Coaching σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. (One to One Coaching, Group Coaching, Team Coaching).

Είναι ενεργό μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter).

Υπεύθυνη της Επιτροπής Μελών στο ICF GREECE CHARTER CHAPTER

Αντιπρόεδρος ICF GREECE - Πρόεδρος σε αναμονή για το έτος 2019-2020Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ.)

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗΣ

  • Οργάνωση/Διοίκηση/Ηγεσία
  • Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)
  • Digital Marketing/Sales/Service

ΜΑΡΙΑ ΓΚΑΡΑ

Με γνώμονα το design και την αγάπη μου για το χειροποίητο, ακολόυθησα αυτό που πραγματικά με γοήτευε, ολοκλήρωνοντας τις σπουδές μου στη διακόσμηση. Η μεγάλη μου αγάπη όμως έμελλε να είναι οι χειροποίητες ανησυχίες μου.

Για μένα, η αισθητική έχει μια μοναδικότητα και προϋποθέτει ποιότητα χωρίς εκπτώσεις, παρουσιάζοντας κάτι το οποίο να είναι διαχρονικό και να γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο.

Είμαι η Μαρία Γκάρα, ασχολούμαι με την διακόσμηση και το χειροπόιητο και αναλαμβάνω να ζωντανέψω σημαντικές στιγμές της ζωής σας…

Το όνομά μου ειναι Μάγδα Μούζου και ασχολούμαι με την ψυχολογία. Ειμαι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είμαι είκοσι δύο ετών. Πάντα πίστευα πως η ψυχολογία ειναι τρόπος ζωης και θα ήθελα πάρα πολύ η κάθε μου μέρα να γεμίζει με αυτο που τοσο αγαπώ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (JAMES ALEXOPOULOS)

"Είμαι απλώς παθιασμένος με την διηνεκής μελέτη της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς"

Μέσα από τα τα βιβλία μου πιστεύω είναι έκδηλο το πάθος αυτό, άλλοτε μέσα από τις συμπεριφορές που χτίζω στα πρόσωπα των βιβλίων μου, και άλλοτε με αληγορίες και λογοτεχνικα τεχνάσματα "πίσω από τις λέξεις"...

Η αγάπη μου για τα βιβλία και την συμβουλευτική διαλεκτική γεννήθηκε από νεαρή ηλικία, όταν άρχισα να συγγράφω το πρώτο μου βιβλίο με κορμό: "Κοινωνία και ανθρώπινη ψυχολογία" σε μια παλαιά γραφομηχανή τού παππού μου.

Αρθρογραφώ επίσης σε εφημερίδες και περιοδικά επάνω σε θέματα αυτοβελτίωσης και σε τεχνικές Προσωπικής Ανάπτυξης.

Η θεματολογία των βιβλίων μου και των θεωριών μου έχει ως ρίζα την ψυχολογία, την κοινωνιολογία και είναι ανθρωποκεντρικά, με κύριο συστατικό τον άνθρωπο και την αστείρευτη δύναμη που κρύβει μέσα του.

Έχω λάβει Πιστοποιήσεις και Διαπιστεύσεις ως "SENIOR PRACTITIONER" από τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό φορέα EMCC στο Life & Business Coaching, καθώς επίσης έχω πιστοποιηθεί και ως Master NLP Coach, με αριστείο στην πτυχιακή "Σχέσεις γονέων και παιδιών & Ενσυναίσθηση στο Life Coaching", όπως επίσης και Πιστοποιημένος Μέντορας-Σύμβουλος.

Η αγάπη μου για την συγγραφή και την λόγο-τεχνία με οδήγησε σε μεγάλο αριθμό διακρίσεων και βραβεύσεων σε βιβλία που έχω συγγράψει και μοιράζομαι καθημερινά τις σκέψεις και τους στοχασμούς μου με τον κόσμο.

Είμαι Σύμβουλος πωλήσεων & επιχειρήσεων από το 2006 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Λόγω της βαθιάς αγάπης μου για τα βιβλία και την λογοτεχνία, ξεκίνησα να συγγράφω βιβλία από μικρή ηλικία, και έργα μου έχουν αποσπάσει Διεθνή βραβεία και Πανελλήνια Βραβεία όπως και Διακρίσεις στην Λογοτεχνία και στα Δοκίμια.

Αποτελώ μέλος (Συνιδρυτής και Ιδιοκτήτης) Εκδοτικού Οίκου με δραστηριότητες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Εμπνευστής & Ιδρυτής της Ανθρωπιστικής και Φιλανθρωπικής Διαδικτυακής Δράσης: "Invest In Humanity".

Σπούδασα οδοντική τεχνολογία στην Αθήνα και ασχολήθηκα αρκετά χρόνια σε αυτό τον τομέα. Έπειτα, το ενδιαφέρον μου άρχισε να στρέφεται στην τέχνη της πώλησης με αποτέλεσμα να ακολουθήσω την πορεία μου ως Σύμβουλος Πωλήσεων και Σύμβουλος Ακινήτων και επιχειρήσεων για πάνω από έντεκα έτη, δημιουργώντας παράλληλα και την "Million Dollar Brokers". Την πρώτη εταιρεία με Real Estate Coaches σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχω εκπαιδευτεί από κορυφαίους Life Coaches & NLP Trainers & Ψυχοθεραπευτές. Διαθέτω πτυχία και πιστοποιήσεις στο Life Coaching "Certificate of Coaching", Certificate of Mentoring, Spiritual Coaching, πιστοποίηση στην Συμβουλευτική και εξειδίκευση σε τεχνικές Τάντρα, όπως επίσης διπλώματα και πιστοποιήσεις εξειδικευμένης επιμόρφωσης σε τεχνικές Ύπνωσης, "Ψυχολογικές πρώτες βοήθειες", "Τεχνικές στην Ψυχοθεραπεία", Executive Coaching, στην Συμβουλευτική προσωπικής ανάπτυξης και στο Life Coaching.

Έχω ασχοληθεί με την τεχνική της πνευματικής συγκέντρωσης, κύματα Θήτα, διαλογισμού και γιόγκα, όπως έχω παρακολουθήσει ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια επάνω στο Life Coaching & Business Coaching σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Κλείνοντας, θέλω να μάθεις τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου:

  • Λειτουργώ με Ενσυναίσθηση
  • Ενεργώ πάντοτε ως καλός ακροατής, με ενεργητική ακρόαση
  • Διαθέτω εσωτερική και ψυχική ηρεμία
  • Θα είμαι ελικρινής απέναντί σου.