ΣυνεργάτεςΚωνσταντία Πάλλα
Η μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο, καθώς και το ατέρμονο ενδιαφέρον μου για ανάλυση συμπεριφορών σε βάθος με οδήγησαν στο κατώφλι του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, όπου και αποφοίτησα. Το διαρκές πάθος μου για δια βίου μάθηση, χάραξε στο δρόμο της ζωής μου εξίσου, μονοπάτια τα οποία σχεδόν μαγικά με οδήγησαν στην παρακολούθηση δεκάδων σεμιναρίων σε θέματα Κλινικής Ψυχολογίας, Θετικής Ψυχολογίας, Προσωπικής Ανάπτυξης, Αυτοβελτίωσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης κλπ.
«Κάτι σήμαινε αυτό για μένα»… πίστεψα!

Και στο σήμερα…, είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων στην διοργάνωση σεμιναρίων για πάνω από 20 χρόνια. Επίσης είμαι συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια σε δύο μεγάλες εταιρίες εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα, όπου και εργάστηκα πάνω στην διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ενηλίκων, στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Συμβουλευτική.
Έτσι λοιπόν, είμαι ήδη στο τελικό στάδιο της πιστοποίησης, ήδη μέλος στο ICF GLOBAL και στο ICF GREECE CHAPTER, ενώ παράλληλα συνεργάζομαι με ήδη Πιστοποιημένους και Καταξιωμένους Coachees, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Δε γνωρίζω αν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό σε μια πιθανή πολυετή καριέρα σας να διανοηθείτε πως είναι η στροφή της και πως είστε εσείς μέσα σε αυτήν, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως όχι μόνο αξίζει, αλλά αυτή είναι και η ίδια η ζωή. Ανατρεπτική, ριζοσπαστική, γεμάτη ενέργεια, μαγεία, ροή…Με γνώμονα το design και την αγάπη μου για το χειροποίητο, ακολόυθησα αυτό που πραγματικά με γοήτευε, ολοκλήρωνοντας τις σπουδές μου στη διακόσμηση. Η μεγάλη μου αγάπη όμως έμελλε να είναι οι χειροποίητες ανησυχίες μου.
Για μένα, η αισθητική έχει μια μοναδικότητα και προϋποθέτει ποιότητα χωρίς εκπτώσεις, παρουσιάζοντας κάτι το οποίο να είναι διαχρονικό και να γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο.
Είμαι η Μαρία Γκάρα, ασχολούμαι με την διακόσμηση και το χειροπόιητο και αναλαμβάνω να ζωντανέψω σημαντικές στιγμές της ζωής σας…
Το όνομά μου ειναι Μάγδα Μούζου και ασχολούμαι με την ψυχολογία. Ειμαι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είμαι είκοσι δύο ετών. Πάντα πίστευα πως η ψυχολογία ειναι τρόπος ζωης και θα ήθελα πάρα πολύ η κάθε μου μέρα να γεμίζει με αυτο που τοσο αγαπώ.Comments