ΣυνεργάτεςΚωνσταντία Πάλλα
"Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων στην διοργάνωση σεμιναρίων για πάνω από 20 χρόνια. Επίσης είμαι συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια σε δύο μεγάλες εταιρίες εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα, όπου και εργάστηκα πάνω στην διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ενηλίκων, στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Συμβουλευτική.
Έτσι λοιπόν, είμαι ήδη στο τελικό στάδιο της πιστοποίησης, ήδη μέλος στο ICF GLOBAL και στο ICF GREECE CHAPTER, ενώ παράλληλα συνεργάζομαι με ήδη Πιστοποιημένους και Καταξιωμένους Coaches, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους"

Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Κοινωνιολόγος, Associate Certified Coach (ACC – ICF), Business & Life Coach,  Trainer & Public Speaker. 
Αντιπρόεδρος ICF Πρόεδρος σε αναμονή για το έτος 2019-2020

Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του Coaching, Consulting και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών.
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, με πάνω από 2.500 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ) 

Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Ομιλήτρια (σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες) σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, έχοντας βοηθήσει χιλιάδες στελέχη στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωσή τους.

Συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και Πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο σε θέματα Coaching, Soft Skills, Εργασιακά, Stress Management, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Time Management, Συμβουλευτικής, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας. 

Παρέχει υπηρεσίες Coaching σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο. (One to One Coaching, Group Coaching, Team Coaching). 

Είναι ενεργό μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter).
Υπεύθυνη της Επιτροπής Μελών στο ICF GREECE CHARTER CHAPTER
Αντιπρόεδρος ICF GREECE - Πρόεδρος σε αναμονή για το έτος 2019-2020Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ.)

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗΣ
  • Οργάνωση/Διοίκηση/Ηγεσία
  • Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)
  • Digital Marketing/Sales/Service
ΜΑΡΙΑ ΓΚΑΡΑ
Με γνώμονα το design και την αγάπη μου για το χειροποίητο, ακολόυθησα αυτό που πραγματικά με γοήτευε, ολοκλήρωνοντας τις σπουδές μου στη διακόσμηση. Η μεγάλη μου αγάπη όμως έμελλε να είναι οι χειροποίητες ανησυχίες μου.
Για μένα, η αισθητική έχει μια μοναδικότητα και προϋποθέτει ποιότητα χωρίς εκπτώσεις, παρουσιάζοντας κάτι το οποίο να είναι διαχρονικό και να γίνεται καλύτερο χρόνο με το χρόνο.
Είμαι η Μαρία Γκάρα, ασχολούμαι με την διακόσμηση και το χειροπόιητο και αναλαμβάνω να ζωντανέψω σημαντικές στιγμές της ζωής σας…
Το όνομά μου ειναι Μάγδα Μούζου και ασχολούμαι με την ψυχολογία. Ειμαι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είμαι είκοσι δύο ετών. Πάντα πίστευα πως η ψυχολογία ειναι τρόπος ζωης και θα ήθελα πάρα πολύ η κάθε μου μέρα να γεμίζει με αυτο που τοσο αγαπώ.Comments